divendres, 27 de febrer del 2015

L'oli de marihuana de Rick Simpson

L'oli de marihuana de Rick Simpson 
La Botiga de Cultiu L'Aglà no es fan responsables del mal us o de l'us i resultats que esdebinguin de les informacions del blog, ni tampoc de la fabricacio de cap dels productes descrits en el post.


Comencem per recordar que els cannabinoides presents a la planta de marihuana no estan (gairebé) en la seva forma activa. En efecte, cal una descarboxilació per transformar les formes àcides inactives dels cannabinoides en la seva forma activa buscada pels consumidors. Aquesta descarboxilació es fa sota l'acció de la calor, és per això que generalment es realitza directament durant el consum (combustió, vaporització ...), o durant la preparació de l'extracció (cocció de la mantega de Marràqueix ...). El THCA inactiu de la planta es transforma en THC actiu, el CBDA inactiu es transforma en CBD actiu i així successivament. Si feu una extracció de cannabinoides, però no procediu a la descarboxilació, aquesta extracció serà de potència terapèutica més baixa.

 

Descarboxilació del THC
 
Per realitzar la descarboxilació dels cannabinoides, cal escalfar-almenys a 106 ° C durant aproximadament 30 minuts. El problema és que en realitzar aquest tractament amb calor perdem una gran part dels terpens de la marihuana, 'les molècules aromàtiques que posseeixen, igualment, propietats terapèutiques interessants! Un oli de marihuana escalfat no conté gairebé cap terpè, mentre que un oli de marihuana que no ha estat escalfat no conté gairebé cap cannabinoide en la seva forma activa. Aquest problema és, desafortunadament, freqüent sense importar el solvent utilitzat. En el cas de l'oli de Rick Simpson, els cannabinoides en la seva forma activa es busquen més que els terpens, és per això que cal escalfar l'oli de marihuana per a realitzar la descarboxilació del THC i d'altres cannabinoides.
 



Solvents

L'oli d'oliva seria finalment un dels millors solvents per a realitzar l'oli de marihuana amb objectiu medicinal: Totalment despullat de toxicitat, és molt eficaç tant per a l'extracció dels cannabinoides com dels terpens. L'oli d'oliva en ser una substància no volàtil, evita que els terpens s'evaporin molt millor que amb altres solvents, com la nafta o l'etanol.
Per realitzar una extracció amb oli d'oliva, serà suficient escalfar al bany maria (<100 ° C) aproximadament 10 g de flors de marihuana a 100ml d'oli oliva, durant 90 minuts. De seguida, retireu la barreja del bany maria i calentadla a foc baix a aproximadament 120 ° C (verifiqueu amb un termòmetre) durant 30 minuts, per procedir a la descarboxilació dels cannabinoides. Deixeu refredar i filtrad. La extracció d'oli d'oliva serà a la vegada molt fàcil de fer i sense cap risc!
Podem dir llavors que l'oli d'oliva posseeix nombrosos avantatges comparant amb els altres solvents. Posseeix únicament un inconvenient, com no s'evapora, no serà possible procedir a una reducció de l'extracció per concentrar i caldrà consumir una gran quantitat per tenir els efectes desitjats. Sense això, es pot utilitzar amb molta facilitat a la cuina quotidiana!




Mes receptes

Treball habitualment amb almenys 500 grams de cabdells de marihuana de la millor qualitat possible, si pot ser de predominança Indica. Trenta grams de bona herba produiran de 3 a 4 grams d'oli de primera qualitat, la quantitat exacta canvia d'una varietat de marihuana a una altra. És a dir, que no es pot saber amb exactitud quant oli aneu a recuperar abans transformar tota la matèria vegetal. Però de mitjana, mig quilo de cabdells de bona qualitat us donarà aproximadament 60 g d'oli i fins i tot podreu, de vegades, a més. Molts diuen que l'oli ha de ser color ambre però que ha de ser possible veure a través i, en la majoria dels casos, l'oli que produeixo és exactament així. No obstant això, el color i la textura de l'oli que produireu dependran en gran part de la varietat i del solvent utilitzat per extreure l'oli. Llavors, no us preocupeu si l'oli que produïu és de vegades de color més fosc, no serà menys eficient com a medicina.





Utilització i dosificació d'oli de Rick Simpson:
Caldrà utilitzar, aproximadament, 500 grams de cabdells de marihuana d'alta qualitat, perfectament assecats, per produir aproximadament 60 grams d'oli de marihuana de Rick Simpson (Rick Simpson Oil = RSO), el que correspon a un tractament estàndard de 90 dies. Aquesta quantitat pot augmentar fins a 120 grams o 180 grams en els casos més delicats. L'oli pot ser vaporitzat, ingerit, utilitzat en supositori o aplicat a la pell (de forma pura, o barrejat amb un producte cosmètic).


Rick aconsella utilitzar una varietat de cànnabis que contingui el màxim de THC. Per als que pateixen de depressió es triarà una marihuana amb dominància Sativa, mentre que per totes les altres condicions mèdiques, es recomanaran les varietats amb dominància Indica, per la seva efecte que ajuda a la relaxació.
 


Oli de Rick Simpson i tumor cerebral
Pel que fa a la dosi, Rick Simpson aconsella començar amb tres dosis al dia, de la mida d'un petit gra d'arròs. Després, s'haurà de duplicar aquesta dosi cada 4 dies, fins a arribar a 1 gram per dia, després d'aproximadament 5 setmanes, que serà la dosi quotidiana que es consumirà fins arribar a la curació.
Una dosificació massa elevada no seria perillosa, el principal efecte secundari és un intens desig de dormir. L'oli de Rick Simpson provoca, sovint, un desig de relaxar-se i de descansar aproximadament 1 hora després de la ingestió. No lluiteu contra aquest desig perquè el descans ajuda a vèncer la malaltia. Freqüentment, després d'1 mes d'utilització de l'oli, el cansament que es pot atribuir al tractament desapareix, però el pacient continuarà dormint molt millor durant la nit.
Un cop acabat el tractament, Rick aconsella continuar la ingesta de l'oli per a prevenir que la malaltia torni, però amb una dosi molt més baixa, per exemple, 1 gram al mes.
S'ha de tenir en compte que l'oli de Rick Simpson redueix la pressió arterial, de manera que caldrà evitar la seva combinació amb medicaments hipotensors.


Tota la info a :  http://phoenixtears.ca/



  Video de la realitzacio amb d'altres solvents que no son Oli.



Historia den Rick Simpson



La Botiga de Cultiu L'Aglà no es fan responsables del mal us o de l'us i resultats que esdebinguin de les informacions del blog, ni tampoc de la fabricacio de cap dels productes descrits en el post.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada