dissabte, 21 de febrer del 2015

Les 12 Magdalenes

MAGDALENES DE CANNABIS 
(abans de res informat i llegeix atentament el link) 

Ingredients per a 12 magdalenes:  

 Ous: 4 unitats 
 Sucre: 200 grams 
 Mantega: 200 grams 
 Farina: 185 grams 
 marihuana: 15 grams (Flor) 
 Llevat en pols: 10 grams



Preparació 30 minuts
 

• S'aboquen els ous en un recipient i es baten amb el sucre fins que surtin bombolletes 
• S'afegeix la mantega prèviament fosa, la farina, el cannabis (trinxat) i el llevat i es remou bé fins a obtenir una barreja homogènia 
• Es prepara el motlle de les magdalenes amb els paperets arrissats i s'omplen amb la massa fins a la meitat dels paperets ja que solen pujar molt 
• Es fiquen al forn prèviament escalfat entre 160º i 180º 
• Es fica al forn durant 20 o 30 minuts i quan estan cuites es deixen refredar a temperatura ambient.




Recomenacions
 
Quan menjes Cannabis, és difícil saber quina quantitat menges. Abans que te n'adonis, en tindràs massa. Comença menjant un petit tros. L'efecte pot trigar a aparèixer de quaranta-cinc minuts a una hora i mitja. no repeteixis mai fins aguin passat tres hores. L'efecte sorguit pot durar fins a vuit hores. Espera que tingui efecte abans de menjar un altre tros, si no pots passar-te amb la dosi i els efectes no serien els desitjats. Recorda que una gran part de la gent que va anar a parar a l'hospital per marihuana va ser per haver-se passat amb el menjar.

Si prens qualsevol classe de medicació, consulta a un doctor abans de res. Si no et sents física o psíquicament no hauries de mengar, i si ho fas, MAI HO FACIS SOL/A, sempre fes'ho amb algu que estigui al teu costat un minim de les tres hores.

Normalment, els efectes més extrems, com a crisi d'angoixa o pànic, es controlen deixant a la persona en un ambient tranquil i parlant-li amb suavitat, per recordar que aquests símptomes desapareixeran en una estona. Poques vegades es produeix un altre efecte que una baixada de tensió , en aquest cas cal tombar a la persona amb les cames enlaire, els genolls més altes que el cap.
Menjar alguna cosa dolça com una xocolata o si prefereix un got d'aigua, un suc natural o una fruita, ajudara a que passi la mala estona.



 Important llegir aixo. info: http://www.farmaceuticonline.com/ca/el-medicament/607-cannabis?showall=1

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada