dimecres, 25 de febrer del 2015

Info de Vaporitzadors

-Convecció: Aquesta font funciona mitjançant un corrent d'aire, la qual és escalfada per la calor sigui uniforme en tota les partícules de cadascuna de les nostres essències, ja siguin herbes o extraccions. Ja que és la font de calor més utilitzada en els vaporitzadors actuals, s'han creat dues formes d'utilitzar aquest mètode, ja sigui amb aire forçada com passaria amb models com el Volcano o Vapir Onze; o els que no tenen "ventilador" com passaria en models com el Ascent de daVinci o el model Solo de Arizer.
 

-Conducció: En aquest cas, la font de calor està en contacte directe amb les essències, ja siguin herbes o extraccions, oferint un escalfament més agressiu que l'anterior, encara que també més ràpid, convertint-se aquesta en el seu millor avantatge. Com a exemple, el Wispr de Iolite, encara que personalment jo recomanaria aquesta font de calor especialment per a extraccions, ja que aquestes necessiten aquest toc «agressiu» però no obstant això ens farà que hàgim d'anar remenant sovint la nostra herba, en el cas que sigui aquesta el que vaporicemos (per tal que no se'ns "torrat" per unes zones i que altres quedin intactes)
 

-Radiació: Amb aquesta font obtindrem la transferència de calor mitjançant ones electromagnètiques. Tot i ser la font menys utilitzada (principalment per la seva costosa producció), estan apareixent models nous, com el Mighty de Volcano, que utilitza aquesta font de calor com a suport a la principal (que és per convecció). D'aquesta manera s'aconsegueix accelerar el procés d'escalfament i per tant, reduïm el temps transcorregut entre encendre el vaporitzador i que arribi a la temperatura seleccionada.
 


! Jo vaporitzo!




Article de  Raro Genetics a la web de http://www.canamo.net/articulos/los-vaporizadores-segun-su-fuente-de-calor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada