dissabte, 22 de febrer del 2014

Indica e Sativa.

INDICA:

La majoria de les varietats indica provenen del sud d'Àsia i del sub -continent Indi (Afganistan , Pakistan, Índia , Tibet, Nepal , etc . ) .

Les indiques són compactes i fortes , amb cabdells densos , pesats i fragants . Els cabdells d'indicadors tendeixen a créixer en raïms , amb espais variables ( coneguts com a ' espais internodulares ' ) entre cada raïm .

Les indiques són les varietats de floració més ràpida , generalment amb un temps de floració de 6 a 9 setmanes .

Un cop començada la floració , les indiques no tendeixen a guanyar alçada ràpidament . D'una indica es pot esperar un augment del creixement vegetatiu d'entre el 50 i el 100 % en finalitzar el període de floració .

L'efecte que provoca una indica està comunment classificat com un ' deixar-te de pedra ', el que significa que està més centrat en el cos . Pot intensificar sensacions físiques com el gust , el tacte i el so . Té un efecte relaxant - mental i físic - i pot resultar soporífica en dosis més altes .



SATIVA :

Generalment , les satives provenen de les zones equatorials - Tailàndia , Cambodja , Jamaica , Mèxic , etc .

En les mateixes condicions , les satives creixen més que les indiques . Els cabdells de sativa tendeixen a créixer més que els de les indiques , ja que es desenvolupen al llarg de la tija en lloc d'agrupar- al voltant dels internódulos . No obstant això, un cop secs solen pesar menys que els d'indicadors , per la seva menor densitat . Els cabdells de sativa també solen tenir una olor menys fort que el dels cabdells de les indiques , tant a la planta com secs .

Les satives necessiten més temps per florir . En general , culminaran la seva floració entre 9 i 12 setmanes , però , necessitaran menys temps vegetatiu ABANS de florir que les indiques . Per tant , el temps total necessari per a les satives és aproximadament el mateix que per a les indiques (i de vegades menys , en termes de ' hores de llum ') .

Les satives solen continuar guanyant alçada i alhora floreixen , guanyant sovint 200% , 300% o més de la seva alçada vegetativa mentre floreixen . Això es deu al fet que a la zona equatorial no hi ha tanta diferència entre les hores de llum diürna a l'hivern ia l'estiu . Per tant , en el seu entorn natiu , les satives creixeran i floriran a la vegada. Aquesta és la raó per la qual els cultivadors d'interior no han de permetre gaire creixement vegetatiu a una sativa abans d'induir la floració . Si són cultivades a partir de clons , moltes varietats de sativa poden florir tan aviat com el clon arreli .

Malgrat el seu menor pes i d'un temps potencial de floració més llarg , les satives són molt apreciades per molts conreadors pel seu efecte ' euforitzant ' , de ' pujada ' , una pujada que es pot caracteritzar com cerebral , energètica , creativa , riallera i fins psicodèlica . És menys impactant que l'efecte "de deixar-te de pedra ' de la indicació , i és menys probable que enviï a dormir al consumidor .



Extret del sensiseeds.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada