dissabte, 15 de novembre del 2014

Campanya SomUsuaris desde la CAtFAC

Campanya #SomUsuaris

Estem vivint moments de canvi en les polítiques de Drogues. El mur prohibicionista rep cada dia més fissures de països que es mostren detractors d’una política sense sentit que persisteix des de fa més de 40 anys. Una tendència mundial que al nostre país s’ha materialitzat en els anomenats Cànnabis Social Club (CSC) o Associacions Cannàbiques.Organitzacions sense ànim de lucre, sorgides d’un col•lectiu que busca des de fa anys fòrmules legals que permetin el cultiu i el consum personal, tractant d’evitar com a prioritat la inseguretat jurídica que es pateix encara.

Més de 180 milions de persones (Informe Mundial sobre les Drogues 2013) consumeixen cànnabis a nivell mundial, gairebé un 4% de la població mundial es troba sotmesa a la persecució i criminalització pel fet de ser persones consumidores. L’ús d’alguna droga no et converteix en ciutadà de segona classe, segueixes tenint tots els drets i garanties de les lleis que ens protegeixen a totes i tots.

Fem una crida a totes les entitats que busquen alternatives a aquest sense sentit, amb la intenció d’unir esforços per la lluita dels nostres drets com a persones usuàries. Com més siguem, més ens escoltaran, ara és el moment d’unir-nos i lluitar per un canvi real.

És per aquest motiu que iniciem la Campanya #SomUsuaris que vol convertir-se en un altaveu que reculli les opinions de la societat i de tots els grups que treballen en la cerca de polítiques més justes i eficaces.

#SomUsuaris vol enriquir-se amb les vostres opinions, mitjançant la interacció entre l’opinió pública que cada vegada està més formada i és més participativa. La campanya s’inicia a través dels mitjans socials amb el Hashtag #SomUsuaris en el qual es recolliran totes les vostres aportacions, creant l’oportunitat de congregar la força col•lectiva i les diferents opinions en un model que ens representi a tots i totes.
 
Fes sentir la teva Veu i copeja el mur.
Com participar? Deixa el teu comentari a les xarxes socials utilitzant el Hashtag #SomUsuaris i realitza un selfie per entra a la presó dels usuaris Lliures, envia-la al correu Comunicacio@catfac.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada